UtazasApro.hu
Utazás és szállás apróhirdtések

Játék!

City Autóbérlés

AKCIÓS BÉRAUTÓ KÍNÁLAT

SZEMÉLYAUTÓ ÉS MIKROBUSZ

GYORSAN ÉS RUGALMASAN!

Hirdetés feladás

Az oldalon a hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Címkék

utazás, nyaralás, szállás, apróhirdetés, utazási apróhirdetések, szállás apróhirdetés, üdülés, nyaralás

Az UtazasApro.hu oldal által indított játék részletes leírása szállásadók számára.

Játék célja: A játék célja a játékban résztvevő szállások bemutatása, megismertetése. Mivel a játék a nyári hónapok kivételével zajlik, így nem okoz bevételkiesést a szállásadónak. Gyakorlatilag a holtszezoni éjszakákat ajánlj fel amikor nincs vendége.

Játék menete:A felhasználónak a kérdés megválaszolásához el kell látogatnia a szállás weboldalára ahol információkat gyűjt a szállás környezetével, elhelyezkedésével vagy árakkal kapcsolatosan. A kérdéseket a szállásadók adják meg. Csak egy kérdés adható meg. A válaszadás történhet a helyes megoldás beírásával vagy több előre felkínált lehetőség közüli választással.

Miért éri meg?

  • Minden játékosnak a megoldás beküldése után közvetlenül levelet küldünk, melyben megtalálja a játékban résztvevő szállás leírását és elérhetőségeit.

  • Az eredmény kihirdetésénél a szállás elérhetőségei a hírlevélben és a kihirdető oldalon is megtalálhatóak.

  • A nyertes miután leüdülte nyereményét megkérdezzük a véleményét és ezt is elküldjük minden játékosunknak természetesen az elérhetőségekkel együtt.

  • A szállás weboldala(linkelve), neve vagy bármely fontos tulajdonsága az UtazasApro.hu oldal főoldalán kiemelt helyen jelenik meg a játék időtartama alatt. (középső sáv tetején Játék nevű elkülönített, kiemelt felületen.) Az oldal statisztikáját megtekintheti itt.

  • A nyerteseknek véleményt kell nyilvánítani a szállásról, ami szintén megjelenik az UtazasApro.hu oldalon és a játékban résztvevőknek is elküldésre kerül.

  • Nem okoz bevételkiesést a holtszezoni felajánlás.

  • Játékos hírlevelünkre jelenleg 1300 különálló email címmel regisztráltak. A játék indulásáról minden esetben levelet küldünk részükre.

  • Legalább egy éven keresztül megjelenik a játékos referencia oldalon ahol a lezárult játékokat gyűjtjük össze. Így folyamatosan elérhetőek szállása adatai és a nyertes véleménye azoknak is akik nem vettek részt a játékban.

Jelentkezési határidő

A jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk.

Játék időtartama

A játékok hónap elején indulnak és következő hónap 20.-ig tartanak. Sorsolás 25.-e.

Hogyan tudok résztvenni a játékban?

A játékban való részvételhez Önnek fel kell ajánlania szállását legalább 2 éjszakára legalább 2 fő részére ingyenesen. Természetesen reggeli, ebéd, IFA nem kell, hogy ingyenes legyen, azonban ezt fel kell tüntetni, hogy a nyertesnek a helyszínen mit kell fizetnie. A felajánlásnak nem kell hétvégére vagy ünnepnapra esnie, azt, hogy mikor nyaral a nyertes Ön határozza meg.

Egyéb tudnivalók

Az UtazásApró oldal szerkesztői fenntartják maguknak a jogot, hogy akár indoklás nélkül is visszautasítsanak bármilyen felajánlást, továbbá fenntartjuk magunknak a jogot, hogy több felajánlás esetén szabadon választhassunk. A felajánló jelentkezésével semmilyen kötelezettség nem hárul oldalunkra!

Jelentkezés

Jelentkezni lehet az info[kukac]utazasapro.hu email címen. Kérnénk feltüntetni a következőket: Szállás neve, címe, weboldala, az Ön neve, elérhetősége, a felajánlás időtartama, esetlegesen hozzátartozó extra szolgáltatások, helyben fizetendő díjak (IFA, takarítási költség, stb) és a felajánlás összértékét.

További kérdéseit nyugodtan tegye fel az info[kukac]utazasapro.hu email címen, vagy az oldal alján az "üzenet a webmesternek" gombra kattintva.

Tisztelettel: Utazás Apró csapat - Puskás és Tsa. Bt.
www.utazasapro.hu

További ajánlatok:
Médiaajánlat
Statisztika
Játéktörténet

Információ

Szállás, utazás, üdülés apróhirdetés a rendszerben: 270  (összes apró)

Hirdetések

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek