UtazasApro.hu
Utazás és szállás apróhirdtések

Játék!

A legutóbb hirdetett játékunk lezárult, de hamarosan új játékot indítunk.

Ha nem szeretne lemaradni róla iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük Önt az új játék indulásáról.

Játéktörténet
Szállásfelajánlás

City Autóbérlés

AKCIÓS BÉRAUTÓ KÍNÁLAT

SZEMÉLYAUTÓ ÉS MIKROBUSZ

GYORSAN ÉS RUGALMASAN!

Hirdetés feladás

Az oldalon a hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Címkék

utazás, nyaralás, szállás, apróhirdetés, utazási apróhirdetések, szállás apróhirdetés, üdülés, nyaralás

Az UtazasApro.hu oldal által indított játék részletes leírása szállásadók számára.

Játék célja: A játék célja a játékban résztvevő szállások bemutatása, megismertetése. Mivel a játék a nyári hónapok kivételével zajlik, így nem okoz bevételkiesést a szállásadónak. Gyakorlatilag a holtszezoni éjszakákat ajánlj fel amikor nincs vendége.

Játék menete:A felhasználónak a kérdés megválaszolásához el kell látogatnia a szállás weboldalára ahol információkat gyűjt a szállás környezetével, elhelyezkedésével vagy árakkal kapcsolatosan. A kérdéseket a szállásadók adják meg. Csak egy kérdés adható meg. A válaszadás történhet a helyes megoldás beírásával vagy több előre felkínált lehetőség közüli választással.

Miért éri meg?

  • Minden játékosnak a megoldás beküldése után közvetlenül levelet küldünk, melyben megtalálja a játékban résztvevő szállás leírását és elérhetőségeit.

  • Az eredmény kihirdetésénél a szállás elérhetőségei a hírlevélben és a kihirdető oldalon is megtalálhatóak.

  • A nyertes miután leüdülte nyereményét megkérdezzük a véleményét és ezt is elküldjük minden játékosunknak természetesen az elérhetőségekkel együtt.

  • A szállás weboldala(linkelve), neve vagy bármely fontos tulajdonsága az UtazasApro.hu oldal főoldalán kiemelt helyen jelenik meg a játék időtartama alatt. (középső sáv tetején Játék nevű elkülönített, kiemelt felületen.) Az oldal statisztikáját megtekintheti itt.

  • A nyerteseknek véleményt kell nyilvánítani a szállásról, ami szintén megjelenik az UtazasApro.hu oldalon és a játékban résztvevőknek is elküldésre kerül.

  • Nem okoz bevételkiesést a holtszezoni felajánlás.

  • Játékos hírlevelünkre jelenleg 1300 különálló email címmel regisztráltak. A játék indulásáról minden esetben levelet küldünk részükre.

  • Legalább egy éven keresztül megjelenik a játékos referencia oldalon ahol a lezárult játékokat gyűjtjük össze. Így folyamatosan elérhetőek szállása adatai és a nyertes véleménye azoknak is akik nem vettek részt a játékban.

Jelentkezési határidő

A jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk.

Játék időtartama

A játékok hónap elején indulnak és következő hónap 20.-ig tartanak. Sorsolás 25.-e.

Hogyan tudok résztvenni a játékban?

A játékban való részvételhez Önnek fel kell ajánlania szállását legalább 2 éjszakára legalább 2 fő részére ingyenesen. Természetesen reggeli, ebéd, IFA nem kell, hogy ingyenes legyen, azonban ezt fel kell tüntetni, hogy a nyertesnek a helyszínen mit kell fizetnie. A felajánlásnak nem kell hétvégére vagy ünnepnapra esnie, azt, hogy mikor nyaral a nyertes Ön határozza meg.

Egyéb tudnivalók

Az UtazásApró oldal szerkesztői fenntartják maguknak a jogot, hogy akár indoklás nélkül is visszautasítsanak bármilyen felajánlást, továbbá fenntartjuk magunknak a jogot, hogy több felajánlás esetén szabadon választhassunk. A felajánló jelentkezésével semmilyen kötelezettség nem hárul oldalunkra!

Jelentkezés

Jelentkezni lehet az info[kukac]utazasapro.hu email címen. Kérnénk feltüntetni a következőket: Szállás neve, címe, weboldala, az Ön neve, elérhetősége, a felajánlás időtartama, esetlegesen hozzátartozó extra szolgáltatások, helyben fizetendő díjak (IFA, takarítási költség, stb) és a felajánlás összértékét.

További kérdéseit nyugodtan tegye fel az info[kukac]utazasapro.hu email címen, vagy az oldal alján az "üzenet a webmesternek" gombra kattintva.

Tisztelettel: Utazás Apró csapat - Puskás és Tsa. Bt.
www.utazasapro.hu

További ajánlatok:
Médiaajánlat
Statisztika
Játéktörténet

Információ

Szállás, utazás, üdülés apróhirdetés a rendszerben: 151  (összes apró)

Hirdetések

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek